Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Cercetează» Īntrebări de bază» Damn Small Linux 4.2.2
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Damn Small Linux 4.2.2  (Read 1208 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
radulm
Membru
*

« on: December 30, 2007, 03:55:26 PM »

Salut.
Am descarcat DSL, l-am ars pe un CD-R, lanseaza frumos, cere putine resurse dar ....... nu ma pot conecta la internet. Curios este faptul ca inainte reuseam cu DSL 3.3. In prezent nici acesta nu mai permite conectarea. Toate configurarile mele pentru Internet conection sunt pe obtinere automata (IP, DSl, etc) iar legatura cu internetul se face direct prin cablu fara modem, dial-up, etc. Ma poate ghida cineva? Cu multumiri.
rs
Veteran
**

« Reply #1 on: December 30, 2007, 05:35:24 PM »

Probabil DSL a trecut si el la noua versiune de dhcpcd, adica ceva dupa 3.0.0 care este a piece of crap. In gentoo ruleaza de ceva mai putin de un an si inca nu a reusit sa-si traga adresa din server. Mai nou am vazut ca si-a facut aparitia si prin zenwalk, instantaneu intrebarile au aparut pe forum.

Deci va uitati la lucruri de genul internetul merge, instalez versiune noua de distro, internetul nu mai merge. Solutia este sa-ti compilezi un dhcpd din seria 2.0.x, asta daca ai compilator. Daca nu, te muti inapoi pe versiunea precedenta de distro. Nu cred ca bulibaseala mai dureaza prea mult.

radulm
Membru
*

« Reply #2 on: December 31, 2007, 07:58:03 AM »

Multumesc rs. Astept sa se stabilizeze  .... Sad
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: