ady
Membru
|
 |
« on: December 07, 2007, 07:16:45 PM » |
|
sal baieti as avea si io o mica prb am un hub pe opendchub si nu stiu cum sa il setez sa mearga si in afara retelei :crazy:ma poate ajuta careva ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Empathy~
Veteran

Decadence is Bliss...
|
 |
« Reply #1 on: December 07, 2007, 07:25:18 PM » |
|
OMG, costel? fanel? Iar tu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Membru
|
 |
« Reply #2 on: December 07, 2007, 07:30:30 PM » |
|
hhhh cine   ??creca ma confunzi am opendchub instalat de multa vreme dar lam folosit numai pt reteaua interna si as vrea sa mearga si pt ceilalti (extern) si asa merge pc non stop !
|
|
|
|
« Last Edit: December 07, 2007, 07:33:21 PM by ady »
|
|
|
|
|
|
sonel
Membru
|
 |
« Reply #3 on: December 07, 2007, 08:10:48 PM » |
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdeeeeeeeea...... si marmota se tavalea singura in staniol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Membru
|
 |
« Reply #4 on: December 08, 2007, 12:24:15 AM » |
|
da parerea vostra in fine am intrat pe acest forum pt ca mi-a recomandat cineva da vad ca sunt luat la misto si nici ajutat in fine ms mult 1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #5 on: December 08, 2007, 11:43:47 AM » |
|
Ady, IP-ul te dă de gol - e acelaşi cu cel al lui costel + fanel. Cāţi ani ai ady/fanel/costel? 
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vārstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
chiflutz
Membru
|
 |
« Reply #6 on: December 08, 2007, 07:06:00 PM » |
|
Vai. Da-mi sursele hubului sau arhiva sau w/e si ti-l fac eu. Doar nu mai deschide alte threaduri.
|
|
|
|
|
|
Devel crawls to a halt - Hello Kitty Island Adventure 3 beta 2 rc1.5
|
|
|
|
ady
Membru
|
 |
« Reply #7 on: December 09, 2007, 12:22:33 PM » |
|
in fine nustiu cine e costel ala sau fanel dar daca vreti s ama ajutati zicetimi c etre sa fac sa mearga hubu si in afara retelei ! sau ziceti ce tre s afac de la cap la coada poate gresesc io undeva ! ms
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gheorghe
Veteran

|
 |
« Reply #8 on: December 09, 2007, 02:51:48 PM » |
|
Eu propun sa facem un script care daca atunci cand posteaza cineva stringurile: "opendchub", "cap coada", "hhhh" sa-l baneze si sa-i dea flood si sa-i violeze cainele automat.
|
|
|
|
« Last Edit: December 09, 2007, 02:53:43 PM by gheorghe »
|
|
|
|
|
|
sabertooth
Veteran

mysql killer
|
 |
« Reply #9 on: December 10, 2007, 08:24:34 AM » |
|
@Ady primul lucru pe care ar trebui sa-l faci si asta urgent este sa pui mana pe o carte de limba romana si sa inveti sa vorbesti. Al doilea lucru, lasa dom'le Y!M-ul ca strica la vorbire.
|
|
|
|
|
|
Stercus accidit
|
|
|
|
ady
Membru
|
 |
« Reply #10 on: December 10, 2007, 12:25:44 PM » |
|
Auzi io nu am 10 ani sa imi zici tu mie chestia asta in primu rand v-am rugat frumos sa ma ajutati nu tre sa ma ei tu la misto ca asa pot face si io da nu ma apuc acuma de injurat si etc ca nu am 15 ani ca tine si daca stiti ajutatima si gat de asta am apelat la acet forum .nu am aplelat sa fiu luat la misto si alte chestii ,zicetiii ma nu stiam si gata si cu asta basta !! ! am intrebat doar cum sa fac sa mearga opendchub si inafara retelei nu altceva :Dtotusi le multumesc la cei care au incercat sa ma ajute !
|
|
|
|
« Last Edit: December 10, 2007, 12:27:32 PM by ady »
|
|
|
|
|
|
|
wonder
|
 |
« Reply #11 on: December 10, 2007, 01:12:17 PM » |
|
S-au scris 10 posturi si tu tot nu vrei sa ne dai detalii. Noi nu avem cum sa te ajutam pentru ca nu cunoastem detaliile implementarii mai bine zis topologia retelei. Serverul tau se afla in spatele unui router? daca serverul tau e router atunci opendhub pe ce interfete asculta? Sunt multe astfel de necunoscute pe care noi nu avem cum sa le ghicim Fa si tu cel mai mic efort pentru a putea sa fii ajutat
|
|
|
|
« Last Edit: December 10, 2007, 01:12:56 PM by wonder »
|
|
Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think. My blog wonder.rodp.net
|
|
|
|
~Empathy~
Veteran

Decadence is Bliss...
|
 |
« Reply #12 on: December 10, 2007, 02:48:13 PM » |
|
Eu la 3 ani vorbeam coerent -- tu la cei 10 (zece) ani ai tai nu esti in stare? Ai ridichi in fund sau care e problema?
Vezi ca ai incalcat o regula a forumului de 2 ori -- nu ai voie cu clone.
Ah, mai bun era Czesol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lesce
|
 |
« Reply #13 on: December 10, 2007, 04:41:35 PM » |
|
//OFFTOPIC sa ma bag si eu in seama  , hai sa fim seriosi este evident ca tipul face misto (in caz ca nu am dreptate . may god have mercy on your soul)
|
|
|
|
|
|
"So you tried your best and you failed. Lesson is... never try! " Homer Simpson
|
|
|
|
ady
Membru
|
 |
« Reply #14 on: December 10, 2007, 05:14:33 PM » |
|
poi chiar crezi ca acuma stau sa ma cert cu tine sau sa ma injur daca nu ai minte poti sa vb asa cat vrei io cer ajutoru la altii care au ceva in cap !! wonder ce sa iti dau sau ce sa iti zic io am citit in opendchub si ca sa dai sa mearga hubu extren tre sa setezi $set hublist_upload =1| dar cand ai dau asa imi da $set hublist_upload =0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|