sabertooth
Veteran

mysql killer
|
 |
« on: October 26, 2006, 09:05:21 PM » |
|
Ce e mic , negru, scoate fum si sta in coltul camerei ? - Un bebelus care a descoperit unde e priza.
- De ce se arunca scafandrii pe spate ? - Ca daca s-ar arunca in fata ar cadea in barca.
- De ce poarta pompierii bretele rosii? - Ca sa nu le cada pantalonii.
- În ce luna se nasc cei mai multi copii? - În luna a noua ...
|
|
|
|
« Last Edit: November 14, 2006, 05:14:30 PM by aramdune »
|
|
Stercus accidit
|
|
|
|
slackx
Membru
|
 |
« Reply #1 on: October 27, 2006, 12:53:12 AM » |
|
Zilele trecute serviciile secrete au interceptat un mesaj trimis de un arab sosit în România către Orientul mijlociu. Prin intermediul Televizunii Al Jazeera el a fost făcut public:
"Salutam cu rezbect, jefu'. Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dragut fara problem control aerobort, fiindca mai gasit un bagaj pierdut pe drum. Pastrat dolar american blestemat, pentru construit aigea bomba noua; dat jumadate la daxi, jumatate furat tigan din buzunar. Indilnit frate Ahmed, padron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, apoi consumat egler proaspat si intoxicat zalmonel. Noi ajuns la spital iar doctor roman durut la cur. Jefu', bomba gu praf antrax nu vrut facut la Romania pentru ca nu meritat. Deci incergat plan bomba cu bum-bum! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde tara mia, fara apa la robinet. Urmarit emiziuni explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma! Trebuie recrutati, jefu! Bomba cu azotat mare efect aveam! Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman; vazut delevizor aparat zbor MIG prabusit singur in ogorul taranului, plus roman stricat singur gladire. El adormit beat cu tigara aprinsa, murit zoacra, facut chef mare la ei. Draga jefu', gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumparat baglava, exblodat budelie la parter. Aicea la Romania, mult cretin! Zberiat, zguibat la zin, cacat pe mine de frica! Jefu, ma indorc agaza! Asta romani nu are nevoie de terorism, face ei singur treaba.''
|
|
|
|
|
|
Cea mai buna configuratie. AMD cu placa video integrata Intel
|
|
|
|
sabertooth
Veteran

mysql killer
|
 |
« Reply #2 on: October 31, 2006, 02:06:55 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Stercus accidit
|
|
|
|
|
Saltwater
|
 |
« Reply #3 on: October 31, 2006, 04:14:38 PM » |
|
Mesaj la gradina Zoologica: Va rugam nu speriati strutul. Podeaua este betonata.
|
|
|
|
|
|
 Astazi nu am semnatura.
|
|
|
|
alyn3d
Membru
Calculatorist Şef
|
 |
« Reply #4 on: November 10, 2006, 10:17:49 AM » |
|
Un banc extra sec:
Doi crocodili, croşetau Pepsi, cu două cărămizi, într-un bec. Pe deasupra lor trece un stol de urşi bălţaţi, şi îl întreabă pe unul: "Cât e ceasul?" Unul dintre crocodili, scoate un termometru, şi se uităz lung la acesta... "Azi e Marţi, se dau restanţele de Joi!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saltwater
|
 |
« Reply #5 on: November 10, 2006, 11:04:16 AM » |
|
Asta a poposit azidimineata la mine in Inbox  O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un moment dat exclama:
"Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul".
|
|
|
|
|
|
 Astazi nu am semnatura.
|
|
|
|
sabertooth
Veteran

mysql killer
|
 |
« Reply #6 on: November 10, 2006, 10:51:47 PM » |
|
Doua blonde intr-un bar discutau intre ele: - Am auzit ca ungurii o au mai lunga Cealalta blonda: - Am auzit ca mexicanii o au mai groasa
Bula care era pe langa ele aude conversatia. la un moment dat blondele intra in vorba cu el si-l intreaba cum il cheama, la acre Bula raspune: - Ianos Gonzales.
|
|
|
|
|
|
Stercus accidit
|
|
|
|
NeuroSys
Membru
|
 |
« Reply #7 on: November 14, 2006, 11:28:22 AM » |
|
Un soldat roman se intoarce acasa la nevasta dupa 3 ani in Angola. Sotul: Draga mea, am sa-ti dau doua vesti, una buna si una rea. Sotia: Spune-o p-aia rea ! Sotul: Cat am fost acolo... am simtit si eu nevoia... si... m-am dus cu o negresa... si... am luat o ciuperca... Sotia (innebunita): Nenorocitule ! Curvarule ! nu mai puteai sa astepti pana acasa, Imi aduci toate porcariile... Sotul: ... dar n-ai auzit vestea cea buna... ciuperca asta e comestibila...
|
|
|
|
|
|
<table bgcolor="gray"><tr><td>nothing</td></tr><table>
|
|
|
|
hydrarulz
Veteran

warning flame-war
|
 |
« Reply #8 on: November 14, 2006, 12:53:56 PM » |
|
Se duce Fat Frumos sa omoare balaurul fioros. Ajunge la grota, paseste darz, apare balaurul cu doua capete. Fat Frumos scoate sabia si i le taie. Imediat cresc alte 4 capete in loc. Fat Frumos le taie si pe aceastea si alte 8 capete rasar imediat. Le taie pe astea 8, cresc alte 16. Le taie si pe aceastea si deodata cresc 32. Munceste Fat Frumos sa taie toate cele 32 de capete, pac! 64. Taie. Apoi 128. Taie. Apoi 256. Taie. Apoi brusc balaurul muri. De ce? Era un balaur pe 8 biti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabertooth
Veteran

mysql killer
|
 |
« Reply #9 on: November 14, 2006, 02:07:18 PM » |
|
Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita, vine proprietarul furios si il intreaba: -Ce faci mai ciobane pe pamantu meu? -Nu vezi, pasc oile... -Vezi ca esti obraznic, poate iti f*t una! La care ciobanul ii raspunde: -Poti sa le f**i pe toate, eu doar le pazesc
|
|
|
|
|
|
Stercus accidit
|
|
|
|
sabertooth
Veteran

mysql killer
|
 |
« Reply #10 on: November 14, 2006, 03:03:36 PM » |
|
 Eroare de php 5.1.6. Dar in ce limba o fi???
|
|
|
|
« Last Edit: November 14, 2006, 03:05:35 PM by sabertooth »
|
|
Stercus accidit
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #11 on: November 14, 2006, 04:59:40 PM » |
|
Probabil in limba mangusta 
|
|
|
|
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
gheorghe
Veteran

|
 |
« Reply #12 on: November 14, 2006, 07:38:08 PM » |
|
Ebraica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabertooth
Veteran

mysql killer
|
 |
« Reply #13 on: November 16, 2006, 04:42:56 PM » |
|
O batrana statea amarata pe un balansoar, tinand in brate motanul ei, Gicuta. Deodata apare o zana care-i spune: -Fiindca ai dus o viata cinstita si ai un suflet bun, iti voi indeplini 3 dorinte! Sta batrana, se gandeste si ii spune prima: -Vreau sa fiu foarte bogata! Zana da cu bata magica, transforma casa in palat si o umple pe baba de bani. -Acum vreau sa fiu tanara si frumoasa! O face zana bunesa. -Si ultima dorinta: vreau sa-l transformi pe motanu' Gicuta in cel mai frumos barbat din lume! Zana ii indeplineste si ultima dorinta si dispare. Cateva minute bunesa si Gicuta se privesc in ochi. Bunesa e tulburata de cat de frumos poate fi Gicuta. Gicuta se ridica, se apropie de ea, se inclina si ii sopteste la ureche: -Iti pare rau acum ca m-ai castrat, vaco?
|
|
|
|
|
|
Stercus accidit
|
|
|
|
|
Saltwater
|
 |
« Reply #14 on: November 17, 2006, 01:58:24 PM » |
|
Mama ce imi plac chestiile astea cu dorintele ... banc poate vechi dar suna bine ... here it goes: Ursul si iepurasul se intalnesc cu Zana cea buna. Si pentru ca Zana era buna (nu la modul in care se gandesc perversii  - bine, bine, era buna si acolo) a zis ca le indeplnineste 3 dorinte de fiecare. Incepe ursul: vreau sa umplii toata padurea asta numai si numai de ursoaice si toate sa fie ale mele. Zis si facut, Zana misca din bagheta si dorinta se implineste. Urmeaza a doua dorinta: vreau sa umplii tot tinutul acesta numai si numai de ursoaice si toate sa fie numai si numai ale mele (se pare ca ii placea recursivitatea in cerinte). La fel ca mai sus, Zana face o miscare de aia din bagheta si se realizeaza. Urmeaza a 3-a dorinta (nu o sa ghiciti niciodata  ): vreau sa umplii toata lumea asta numai si numai de ursoaice si toate sa fie numai si numai ale mele. Se implineste si asta, vine randul iepurasului. Prima dorinta: vreau o casca de motociclist! Puf, apare casca. A doua dorinta: aaa si vreau si o motocicleta pe care sa ma dau! Puf, apare motocicleta. Bine si a 3-a dorinta? Vreau sa il faci pe urs homosexual.
|
|
|
|
|
|
 Astazi nu am semnatura.
|
|
|
|
|