primul meu post este editat de tine.

si nu suna la fel, suna de parca sunt o fetitza speriata care se roaga de ceilalti sa admita ca este hacker. nu mi se pare inspirat thread splitting acum
xss in echo mysql_error() este explicat aici
http://websecurity.ro/blog/2007/11/22/xss-in-mysql_error/fix it.
nu am cerut bani.
toti avem nevoie de bani, traim, mancam, f****. si acesti bani vin, in cazul majoritatii noastre din cunostintele pe care le avem.
aici pe forum, cat si pe alte forumuri ne rezolvam problemele, invatam si des incepem sa castigam mai mult cu ce acumulam de-a lungul timpului.
daca ai frunzarit blog-ul meu o sa vezi ca este ceva mai putin decat un forum, este un monolog. din care cred ca se pot invata chestii, informatiile sunt acolo gratis, pentru lume. da, vreau sa castig bani, da vreau sa traiesc mai bine. toti dorim asta.
imi place foarte mult ceea ce fac. presupun ca daca ar fi fost blog-ul separat de root-ul site-ului ai fi fost de acord, sau te-ai fi impotrivit mai putin unui banner exchange. ce ar fi insemnat asta pentru mine ?
mai multi bani cheltuiti. inca un domeniu cumparat, inca un server de hosting, sau daca imi permite cel actual sa hostez acolo.
nu o iau ca pe ceva personal. iti inteleg argumentele. dar sunt blacklisted pentru ca vreau sa fac bani si nu am mai multi bani ca sa split-uiesc domeniile asa cum ai facut tu cu acest thread. nu se pierde informatie in acest proces ?
open source nu semnifica zero fonduri, asa moare, si moare trist