Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Linux Soft» Banner exchange
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Banner exchange  (Read 1754 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
hydrarulz
Veteran
**

warning flame-war

« on: November 21, 2007, 08:02:36 PM »

deci numai ma considerati flooder, nu ?
banner eXchange ?

oblio
Admini
**

« Reply #1 on: November 21, 2007, 08:05:55 PM »

Pe scurt - websecurity ăla e site gândit să scoată bani (într-o formă sau alta), right? Deci nu.
Sau cum am stabilit cu ceilalţi membri, facem banner exchange, dar pe bani (nu pentru mine). Hint: voluntariatul lui Saltwater n-a fost recompensat deloc* Smiley

* Bineînţeles, cu experienţă şi recunoştinţă, dar astea nu sunt palpabile Scoate limba

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
hydrarulz
Veteran
**

warning flame-war

« Reply #2 on: November 21, 2007, 08:41:35 PM »

si voluntariatul lui saltwater nu este in discutie.
deci tu nu vrei banner exchange pentru ca site-ul ala vrea sa faca bani si tu nu ?
nu vad logica. pur si simplu refuzi pentru ca de acolo pot iesi bani ?

hydrarulz
Veteran
**

warning flame-war

« Reply #3 on: November 21, 2007, 10:15:05 PM »

deci am mai gasit un xss, dar de ce sa ti-l spun ? pentru ca eu fac chestia asta pe bani in fond, nu ?
« Last Edit: November 21, 2007, 10:37:20 PM by hydrarulz » Logged

oblio
Admini
**

« Reply #4 on: November 21, 2007, 11:08:48 PM »

Logica este: LS e o comunitate. Acel site e practic un SRL. De ce s-ar asocia Linux Soft cu un SRL? Smiley
Cu alte comunităţi, cu acelaşi profil, sau profil asemănător - pasionaţi de Linux, calculatoare, jocuri, ok. Dar în rest? Get my point?

Nu ştiu cum facem cu XSS-ul, credeam ca e voluntariat Scoate limba

Oblio's
hydrarulz
Veteran
**

warning flame-war

« Reply #5 on: November 21, 2007, 11:20:57 PM »

era voluntariat, ai transformat in SRL
acum asa cum prezinti tu situatia, ar trebui sa-ti cer bani pentru chestiile astea.
servicii, facturi, chitante...

ok, am inteles

oblio
Admini
**

« Reply #6 on: November 21, 2007, 11:32:23 PM »

Păi hai să-ţi prezint cum i-am prezentat lui Gheorghe... Mai ţii minte ce-am zis la început? "Fără reclame?" Practic singurele reclame de acum pe site sunt cele Google, unde am şi votat, iar 99% dintre cei care au votat au zis că sunt ok, sunt destul de discrete, şi poate acoperă găzduirea ca bani.
Apoi, pe prima pagină e un banner de la cineva care chiar a dorit să aibă banner acolo, şi cu ajutorul lui i-am mulţumit lui Johan.
Pe scurt - nu ne interesează reclame, dacă oferim ceva, oferim gratuit (altor comunităţi în principal), dacă ni se cere e contra cost Scoate limba
Apoi, dacă-ţi pui tu bannerul, probabil că sunt şi alţi oameni care ar dori banner exchange. Şi nu vreau să facem covor pe prima pagină, şi aşa e destul.

N-o lua personal, e vorba şi de principii, să le respectăm cât de cât măcar.

Chestia cu XSS a fost binevenită, dar cred că am fost destul de sincer de la început - n-avem de gând să scoatem bani cu site-ul, şi cine contribuie, contribuie ca voluntar. Altceva nu ne permitem Smiley

Oblio's
hydrarulz
Veteran
**

warning flame-war

« Reply #7 on: November 22, 2007, 11:54:09 AM »

primul meu post este editat de tine. Scoate limba si nu suna la fel, suna de parca sunt o fetitza speriata care se roaga de ceilalti sa admita ca este hacker. nu mi se pare inspirat thread splitting acum

xss in echo mysql_error() este explicat aici
http://websecurity.ro/blog/2007/11/22/xss-in-mysql_error/
fix it.

nu am cerut bani.
toti avem nevoie de bani, traim, mancam, f****. si acesti bani vin, in cazul majoritatii noastre din cunostintele pe care le avem.
aici pe forum, cat si pe alte forumuri ne rezolvam problemele, invatam si des incepem sa castigam mai mult cu ce acumulam de-a lungul timpului.
daca ai frunzarit blog-ul meu o sa vezi ca este ceva mai putin decat un forum, este un monolog. din care cred ca se pot invata chestii, informatiile sunt acolo gratis, pentru lume. da, vreau sa castig bani, da vreau sa traiesc mai bine. toti dorim asta.
imi place foarte mult ceea ce fac. presupun ca daca ar fi fost blog-ul separat de root-ul site-ului ai fi fost de acord, sau te-ai fi impotrivit mai putin unui banner exchange. ce ar fi insemnat asta pentru mine ?
mai multi bani cheltuiti. inca un domeniu cumparat, inca un server de hosting, sau daca imi permite cel actual sa hostez acolo.

nu o iau ca pe ceva personal. iti inteleg argumentele. dar sunt blacklisted pentru ca vreau sa fac bani si nu am mai multi bani ca sa split-uiesc domeniile asa cum ai facut tu cu acest thread. nu se pierde informatie in acest proces ?

open source nu semnifica zero fonduri, asa moare, si moare trist Sad
« Last Edit: November 22, 2007, 11:54:49 AM by hydrarulz » Logged

oblio
Admini
**

« Reply #8 on: November 22, 2007, 02:47:49 PM »

N-am editat primul post, doar am facut split topic pentru ca era offtopic acolo.
Legat de site-ul tau - parerea mea e ca e reclama, practic, indiferent cum o prezinti. Cum am promis la inceput ca nu pun reclame, si totusi am pus, mi se pare de bun simt sa nu exagerez cu ele. Pentru ca te cunoastem, si ai contribuit, poti pune in semnatura.

Apoi, legat de partea cu banii, parerea mea e ca firmele/initiativele "pentru profit" nu prea se impaca bine cu comunitatile/initiativele "non profit". N-are rost sa le amestecam - oricum, daca ai ceva de zis, si prezinti cum trebuie (chiar si pe forum), o sa fie totul ok, si n-o sa mori de foame Smiley

N-am nimic impotriva initiativelor Open Source comerciale, de altfel o parte din anunturile de la stiri la asta se refera (unele din ele chiar initiative romanesti). Daca tu crezi ca ai ceva interesant de prezentat, poti pune acolo. Daca nu e asa de interesant, poti pune la Anunturi Scoate limba

Fa eventual poll la cafenea sa vedem ce zic si ceilalti Wink
« Last Edit: November 22, 2007, 02:48:24 PM by oblio » Logged

Oblio's
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #9 on: November 22, 2007, 03:49:28 PM »

Eliberatica nu e ceva comercial? Iti trebuia bilet ca sa te duci acolo...

oblio
Admini
**

« Reply #10 on: November 27, 2007, 07:39:22 PM »

Eliberatica era promovare OSS. Am zis că nu sunt împotriva proiectelor comerciale OSS. Anyway, discutăm în continuare în poll-ul de la Cafenea, dacă mai sunt comentarii, citaţi vă rog replica mea şi răspundeţi acolo Wink

Oblio's
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: