Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Ştiri» Lansare Firefox 2.0
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Lansare Firefox 2.0  (Read 1065 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
oblio
Admini
**

« on: October 25, 2006, 06:46:20 AM »

Dupa cateva anunturi false imprastiate pe net de site-urile de stiri, iata anuntul oficial de lansare a Firefox 2.0.

Ca noutati:
- imbunatatiri ale aspectului interfetei; tinand cont ca existau o groaza de teme, nu stiu cat conteaza Smiley
- fiecare tab are buton de inchidere, exista session saver; o groaza de extensii puteau sa faca aceste 2 chestii, preferata mea e Tab Mix Plus
- spell checking
- sugestii pentru cautarea cu Google, Yahoo, Answers.com; cei care au folosit toolbarul Google, vor observa ca acesta oferea sugestii legate de cautari;
- imbunatatiri ale suportului RSS - incercati extensia NewsFox
- protectie la phishing - site-uri care arata exact ca niste site-uri consacrate, pentru a va pacali sa introduceti parola sau numarul cartii de credit

Se pare ca si site-ul de add-on-uri a fost modificat, acum are alt aspect Smiley

Dupa cum se observa, au fost integrate niste functionalitati des folosite, pe care alte browsere le aveau de ceva timp (de exemplu Opera). De asemenea, Firefox are de luptat chiar si cu propriile extensii, care in anumite cazuri sunt atat de bune, incat se pune problema ce ar putea sa aduca nou Firefox in acel domeniu, astfel incat sa le depaseasca (vezi sus numitul Tab Mix Plus).
Sa speram ca noutatile vor fi suficiente sa contracareze recent lansatul IE7, care de la 1 noiembrie va deveni Automatic Update Windows, de prioritate ridicata...

Sursa: http://www.mozilla.com/en-US/press/mozilla-2006-10-24.html
Download: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html

Importanta: 9
Credibilitate: 10
Domeniu: Firefox

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #1 on: October 25, 2006, 09:12:06 AM »

Personal astept compatibilitatea extensiei FasterFox cu v2.0.

La faza cu pagina de add-ons trebuie sa marturisesc ca primul sentiment pe care l-am avut cand se incarca a fost acela ca stau in fata unei pagini inspirate de opera lui Microsoft, live.com. Ma gandesc ca Mozilla ar putea mai mult de atat ce naiba, chiar daca se simt amenintati de IE 7.

Astazi nu am semnatura.
Licaon
Membru
*

« Reply #2 on: October 25, 2006, 07:15:53 PM »

in sfârşit lea venit mintea la cap şi au pus 2 taburi deschise implicit, plus că noile pagini nu mai merg in NEW Window ci în NEW TAB Smiley

vasilica
Membru
*

« Reply #3 on: October 30, 2006, 03:02:39 PM »

Personal astept compatibilitatea extensiei FasterFox cu v2.0.

Exista FasterFox compatibil cu Firefox 2.0. Poate fi downlodat de aici

viitorul suna, suna, suuuunaaaa!
Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #4 on: October 30, 2006, 03:56:48 PM »

Multumesc mult :D Ranjeste fasolea. A inceput sa imi placa din nou cum functioneaza Firefox.

Astazi nu am semnatura.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: