Welcome, Guest. Please login or register.
+  Linux Soft Forum
|-+  Află» Ştiri» Nero Linux 3
[Picture 161] [Picture 160] [Picture 159]
Username:
Password:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Nero Linux 3  (Read 4113 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
abatele
Veteran
**

Ce faci, te face.

« on: July 12, 2007, 09:51:07 AM »

A aparut Nero Linux 3.
    *Ofera aceleasi functionalitati ca si Nero Burning ROM 7
    * Inscriptioneaza date in orice format, inclusiv CD, DVD, Blu-ray Disc, si HD DVD
    * Permite setari rapide si usor de facut folosind SmartDetect
    * Capabilitati audio integrate care permit control asupra colectiei de muzica.

Cerinte de sistem:
    * Linux Kernel 2.4 or newer (2.6 recommended) with X-Window
    * Glibc 2.3.2 and libstdc++6 3.4
    * GTK+ 2.4.10 (or newer)
    * 800 MHz Intel® Pentium® III processor, AMD Sempron™ 2200+ processors or equivalent, 128 MB RAM
    * Hard drive space: 50 MB for program installation
    * CD, DVD, Blu-ray Disc, or HD DVD recordable or rewritable drive for burning

Nero Linux 3 este in 26 de limbi

Descarcarea serialului costa € 19.99

Sursa

« Last Edit: July 12, 2007, 09:52:22 AM by abatele » Logged
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #1 on: July 12, 2007, 10:01:12 AM »

Nu stiu de ce l-ar cumpara cineva, atata timp cat exista alte programe gratuite. Singurul lucru pe care Nero Linux il are si celelalte nu, este suportul pentru Blu-ray, si HD DVD (are cineva asa ceva?) precum si intr-o masura mai mica suportul pentru UDF.
« Last Edit: July 12, 2007, 10:01:38 AM by ~Empathy~ » Logged

Laurențiu Roman
Membru
*

Here comes the...

« Reply #2 on: July 12, 2007, 04:58:15 PM »

Se pare ca nero 3 e foloseste gtk 2 (in sfarsit).

What direction?
Death or action!
Life begins at the intersection.
mudrii
Veteran
**

« Reply #3 on: July 13, 2007, 02:06:57 AM »

Nu stiu de ce l-ar cumpara cineva, atata timp cat exista alte programe gratuite. Singurul lucru pe care Nero Linux il are si celelalte nu, este suportul pentru Blu-ray, si HD DVD (are cineva asa ceva?) precum si intr-o masura mai mica suportul pentru UDF.

Pentru ca poate scrie Blu-Ray si HD-DVD
sabertooth
Veteran
**

mysql killer

« Reply #4 on: July 13, 2007, 06:21:58 AM »

Inca sunt scumpe dual layer-ele ce sa mai zicem de Blu-ray & stuff.

Stercus accidit
oblio
Admini
**

« Reply #5 on: July 13, 2007, 07:02:36 PM »

L-ar putea cumpăra pentru familiaritate. Apoi, poate fi nemulţumit de soluţiile Linux, din cauza interfeţei, instabilităţii, lipsei de opţiuni a celor pe care le testează. Şi nu în ultimul rând, ar putea fi inclus pe sisteme în genul celor Dell, într-o înţelegere Nero Inc. - Dell care ar putea cuprinde o versiune trial a Nero, în schimbul reducerii preţurilor sistemelor. Ceva gen "crapware" Windows.

Din moment ce îl produc, şi e la versiunea 3, probabil că se şi caută Wink

Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24

Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it.

Oblio's
Saltwater
Veteran
**

Whatever™

« Reply #6 on: July 13, 2007, 11:40:22 PM »

Bagasem un trial de 2 mai demult si era penibil organizat ca interfata. Sper ca 3-ul sa fie decent (din screenshoturi pare). Pe Windows are pacatul ca l-au transformat dintr-un burn app decent intr-un porc care sa ofere: anything but the kitchen sink (sper sa fi nimerit bine quote-ul). Pana mea, ca am zis acu vreun an ca in stilul asta pe Windows o sa instalezi Winamp+Nero si o sa ai de toate.

Apropo de bloatware-ul Nero Win: citisem la un moment dat niste comentarii interesante, dar cel mai bun era - stop, please!

Cat despre Nero Linux, problema nu e doar de ce are, ci si cum le are.

Astazi nu am semnatura.
sabertooth
Veteran
**

mysql killer

« Reply #7 on: July 14, 2007, 08:11:01 AM »

K3b este destul de matur. Cand l-am folosit sincer mai ales in FC 6 mi s-a parut extrem de stabil. De fapt daca-l compar cu Nero care-l folosesc acum as zice ca K3b il bate la distanta.

Stercus accidit
abatele
Veteran
**

Ce faci, te face.

« Reply #8 on: July 14, 2007, 12:27:23 PM »

K3b este destul de matur. Cand l-am folosit sincer mai ales in FC 6 mi s-a parut extrem de stabil. De fapt daca-l compar cu Nero care-l folosesc acum as zice ca K3b il bate la distanta.
Mai ales ca a aparut deja versiunea 1.0.2 - care (sustine developperul) e doar un bugfix release, si ne ameninta in curand cu lansarea versiunii 1.1.0.
Ce ma nemultumeste e ca nu poate face cd-uri audio din mp3-uri (din motive de inteles), dar nici nu gasesc plugin-uri care sa ma ajute sa fac asta. Trebuie sa ma duc cu ffmpeg-ul sa le fac ogg-uri, si tot balamucul.
Oricum, pana acum k3b-ul pentru mine e splendid. Smiley
~Empathy~
Veteran
**

Decadence is Bliss...

« Reply #9 on: July 14, 2007, 12:35:01 PM »

De ce sa le faci ogg-uri si tot balamucul in loc sa le faci wav-uri?

gheorghe
Veteran
**

« Reply #10 on: July 14, 2007, 12:54:14 PM »

Teoretic ar trebui sa mearga si din mp3. Poate ii trebuie vreo dependinta, de exemplu lame sau ceva.
pghoratiu
Expert

« Reply #11 on: July 14, 2007, 04:13:17 PM »

Ce ma nemultumeste e ca nu poate face cd-uri audio din mp3-uri (din motive de inteles), dar nici nu gasesc plugin-uri care sa ma ajute sa fac asta. Trebuie sa ma duc cu ffmpeg-ul sa le fac ogg-uri, si tot balamucul.
Exista asa ceva si l-am folosit cu succes, merge simplu prin drag & drop la mp3-uri pe un proiect "CD Audio".
Pe Ubuntu pachetul care contine acest plugin se cheama libk3b2-mp3.
sabertooth
Veteran
**

mysql killer

« Reply #12 on: July 15, 2007, 05:39:39 PM »

Nu vreau sa fiu carcotas. Dar eu prefer softuri dedicate. Altfel iar ajungem la mamuti care fac multe si prost.

Stercus accidit
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: