|
oblio
|
 |
« on: October 22, 2006, 09:32:20 PM » |
|
Daca folositi Linux, probabil ca ati incercat sa profitati si de faptul ca vine impreuna cu multe "echipamente" gratuite de calitate - servere. Pana acum ati reusit sa configurati vreunul? Gheorghe sigur are unul la activ, de Counter Strike 
|
|
|
|
« Last Edit: October 22, 2006, 10:11:57 PM by oblio »
|
|
Distribuţie: ubuntu | Localitate: Bucureşti | Vârstă: 24
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
|
Saltwater
|
 |
« Reply #1 on: October 22, 2006, 11:27:55 PM » |
|
Am la activ unul de SHOUTcast care nu se include in suita celor care vin "built in". Configurarea e la fel indiferent de OS deci a fost joaca sa il fac si pe Linux. Persoana in cauza pentru care am facut configul este una: eu. Motivul (motivele): imi place sa mai dau un stream Trance prietenilor mei care mai asculta si asa ceva. Au mai trebuit doua gauri in configul routerului la NAT VS (listening port si listening port + 1) si a fost OK. Sursele audio in schimb cam sux pe Linux si as vrea sa dau de un OddCast mai putin incapatanat sau ceva asemanator. Solutia NULLsoft (la faza asta m-a  ) este inca in epoca de piatra. In rest nu se poate spune ca am configurat/folosit un server pe Linux suficient de mult pentru a-l valida. Poate ala de Samba totusi ca sa dau share la chestiile de pe discurile mele pentru amaratii de la mine din LAN care se taraie cu Winblows ... cand nu ma tarai si eu cu el.
|
|
|
|
|
|
 Astazi nu am semnatura.
|
|
|
|
sabertooth
Veteran

mysql killer
|
 |
« Reply #2 on: October 23, 2006, 08:58:20 AM » |
|
Configurari de apache-uri pe vreo cateva *nix-uri.
|
|
|
|
|
|
Stercus accidit
|
|
|
|
vulcaneanul
Membru
|
 |
« Reply #3 on: October 23, 2006, 09:38:49 AM » |
|
gnuworld pentru o retea de cartier qmail pentru o firma iar acum un dhcp
|
|
|
|
« Last Edit: October 24, 2006, 10:57:37 PM by vulcaneanul »
|
|
|
|
|
|
mapleoin
Admini

mapleoin@jabber.org
|
 |
« Reply #4 on: October 23, 2006, 02:07:19 PM » |
|
hm... servere... aşa in scop personal am configurat: mpd, lighttpd, apache, tomcat, webrick de fapt astea nici nu trebe configurate, merg singure... deci n-am configurat nimic  asta mi se pare inca un "my c*ck is bigger than yours" thread. Sau mă inşel? 
|
|
|
|
« Last Edit: October 23, 2006, 02:08:26 PM by mapleoin »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #6 on: October 23, 2006, 06:16:57 PM » |
|
Scuzati de offtopic: asta mi se pare inca un "my c*ck is bigger than yours" thread. Sau mă inşel?
Sincer, pana acum mi s-a parut ok topicul, Saltwater si Vulcaneanul au raspuns destul la obiect. Daca vine cineva sa se dea mare cu serverele lui si sa faca misto de ceilalti, mai bine se abtine.
|
|
|
|
|
|
Oh! Everything has a point, and if it doesn't, then there's a point to it. Oblio's
|
|
|
|
bogdanix
Membru
|
 |
« Reply #7 on: October 23, 2006, 09:39:22 PM » |
|
Am vreo 4-5 servere debian cu apache + dns + qmail + proftpd + clamav + spamassassin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oblio
|
 |
« Reply #8 on: October 23, 2006, 09:43:13 PM » |
|
Ok, cine are chef de distro war, sa-l vad daca face fata in Arena. Am facut topic: Distro war. Si ar fi bine sa stiti ce ziceti inainte sa deschideti gura 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aramdune
Guest
|
 |
« Reply #9 on: October 24, 2006, 09:44:10 AM » |
|
Ultimul server care l-am configurat a fost IIS + php + mysql. Si inainte de asta Terminal Server  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gheorghe
Veteran

|
 |
« Reply #10 on: October 24, 2006, 08:02:20 PM » |
|
Ai reusit sa bagi php in IIS  Am incercat si io acum cativa ani, al dreacu daca mi-a iesit. Oricum, ciudat... Mai bine bagai un loonix.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aramdune
Guest
|
 |
« Reply #11 on: October 24, 2006, 08:38:25 PM » |
|
Ah nu  . E pentru developement php acasa. Adica pe Windows 2003  . De ce sa bag Apache pe Windows (oroare, brr) cand am IIS care este perfect?  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
unixcoder
Guest
|
 |
« Reply #12 on: October 25, 2006, 08:20:00 AM » |
|
Din punctul meu de vedere si din ce m-am lovit pana acum, IIS este ca o fata care vrea sa o scot in oras sa ii cumpar bijuteri sa ii fac toate poftele doar ca sa pot sa o F**. Parerea mea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gheorghe
Veteran

|
 |
« Reply #13 on: October 25, 2006, 11:32:57 AM » |
|
Ah nu  . E pentru developement php acasa. Adica pe Windows 2003  . De ce sa bag Apache pe Windows (oroare, brr) cand am IIS care este perfect?  . xampp, next next finish...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aramdune
Guest
|
 |
« Reply #14 on: October 25, 2006, 01:47:19 PM » |
|
xampp suge, eu sunt om serios. De fapt orice script/program w/e care instaleaza alte programe e stupid atata timp cat poti sa le bagi manual in like 3 minute maxim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|