Vreau câte o mică povestioară de la fiecare

OKE, acu dupa catva timp, pot sa zic ca am facut chestii minore, dar nu am stat cu mana intre buci.
-
cod: XHTML Video Embed si DynASR scrise "from scratch" de subsemnatul. DynASR momentan nu este sub development, dar intentionez sa ii dau un update candva cand voi avea mai mult timp. O impachetare custom de WLMP (Windows, LigHTTPd, MySQL, PHP) - in buna parte o combinatie de XAMPP For Windows, LigHTTPd for Windows de echipa oficiala WLMP (care a recunoscut in mod tacit pachetul ca alternativa, desi nu am cerut aceasta) si scripturi de management scrise de mine - ma rog, nu se prea pun la cod, dar nu aveam unde anume sa il bag. Principalele deavantaje care le rezolva pachetul meu: localizarea in maghiara (documentati-a am scris-o asa cum am scris-o, nu e de 5* dar e in engleza), imposibilitatea de instalare/control prin shell (da, folosesc OpenSSH si sub Windows prin intermediul copSSH), utilizarea CGI ca Server API in loc de FastCGI pentru PHP. Desi miturile zic ca PHP si/sau Lighty nu stiu FastCGI sub Windows, acesta este demontat practic de acest package. Voi mentine catusi de cat acest pachet pana ma va multumi versiunea oficiala a WLMP.
- artwork: nexam ... sunt but la design & co.
- marketing: aici nu pricep unde bate ...
- articole: da si o sa mai urmeze chiar mai multe. Din motive dependente de un NDA semnat anterior prin alte parti, nu pot mentiona unde si ce - aka identitatea nu tre sa imi fie divulgata.
- pachete (maintainer): nope ... iau ce e in repo, ce nu e, ./configure --caca-maca && make && make install
- localizare: nu suport softul in alta limba inafara de engleza. In romana suna horror, indiferent de cat de "flawless" e traducerea.
- support: foarte slab ... ajutor pe IRC si incepusem la un moment dat sa ofer suport pe forumul WordPress - dar am renuntat din motive de timp.
- bug repors/sugestii/feedback: da, dar nu la proiecte de astea mari, ci la chestii mai mici.
A meritat? Aţi mai vrea să contribuiţi în continuare? De ce aţi contribuit? Cum a fost primită contribuţia? (dacă a fost primită)
XVE mometan este prioritatea #1. A fost primit bine, statisticile momentan arata cam asa:
http://wordpress.org/extend/plugins/xhtml-video-embed/stats/ - aproape 1000 de downloads (yeey). Intentionez sa scriu versiunea 0.3 mult mai bine decat asta actuala, ceea ce inseamna ca noul sistem de optiuni o sa fie incompatibil - deci tre sa fac o functie de conversie - precum si imbunatarirea controlului prin intermediul markupului, extinderea numarului de servicii, etc. Mai am in plan alte pluginuri, tot sub GPL v2.0. Restul au o prioritate scazuta datorita ocuparii timpului si cu alte activitati, non-programming related. Proiectul chiar a meritat si l-am facut pentru ca eram nemultumit de lista de solutii care ori nu faceau bine treaba, ori trebuia sa apelez la pluginuri multiple. Despre primire ... statisticile o spun catusi de cat, lumea comenteaza pluginul, WLMP a fost recunoscut, etc.
Cum erau ceilalţi dezvoltatori?
Care dezvoltatori? I'm a one man show ... pe cand o sa am timp sa contribui la WordPress - o sa va dau de stire ...